Naviti – poročni par

Naviti – poročni par

880.00

Cena je za poročni par – oba prstana

Poročni prstani so videti tako kot, da bi zlat trak navili okoli prsta, na vrhu pa je dodan trak iz belega zlata. Ženski prstan dopolnjuje diamant – briljant

Prstan lahko naredimo v različnih širinah, vstavimo drugačen kamen, drugačno površinsko obdelavo in izberite drugačno barvo ali kombinacijo zlata. Če bi želeli spremeniti prstan nam prosim pišite povpraševanje v spodnji obrazec.

Moški prstan:

  • širina: 4 mm
  • Material: Rumeno in belo zlato Au 585(14Kt)

Ženski prstan:

  • širina: 3 mm
  • Kamni: 0,05 ct. G VVS – diamant-briljant
  • Material: Rumeno in belo zlato Au 585(14Kt)
besedilo, ki ga želite gravirati
besedilo, ki ga želite gravirati
To je najnižja cena v zadnjih 30 dneh.

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Naviti – poročni par

Poročni prstani narejeni v kombinaciji rumenega in belega zlata. Dve barvi zlata sta skupaj lotani – nič ni barvano. Prstana lahko naredimo tudi v drugi barvni kombinaciji, kar pa ne vpliva na ceno. Če želite drugačno barvno kombinacijo, nam to sporočite preko gornjega kontaktnega obrazca.

Moški prstan: širina 4 mm

Ženski prstan: širina 3 mm

Kamni: diamant – briljant 0,05 ct G VVS

Vpišite želeno gravuro za ženski in moški prstan v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno.

Prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji.  Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Iz zgornjega menija prosim izberite velikost  za ženski in za moški prstan – prosimo oglejte si navodila za izmero velikosti.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pa imate kakšno dodatno zahtevo ali željo nas prosim kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

 

Dodatne informacije

Izberi Material

Kombinirano zlato

Kamni

Diamant

Širina

3 mm, 4 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naviti – poročni par”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI