Tanek pave – Diamanti 15 x 0,005 ct.

Tanek pave – Diamanti 15 x 0,005 ct.

430.00

Prstan je čudovita dopolnitev zaročnega prstana in se lahko nosi skupaj z njim na istem prstu ali pa se ga nosi samostojno. Pave vstavitev diamantov – briljantov poudari klasično lepoto.

Prstan lahko naredimo v različnih širinah, vstavimo drugačen kamen, drugačno površinsko obdelavo in izberite drugačno barvo ali kombinacijo zlata. Če bi želeli spremeniti prstan nam prosim pišite povpraševanje v spodnji obrazec.

Širina 1,5 mm

Kamni: 15 x 0,005 ct GVVS Diamantov – briljantov

Material: belo zlato Au 585(14Kt)

 

besedilo, ki ga želite gravirati
To je najnižja cena v zadnjih 30 dneh.

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Tanek pave – Diamanti 15 x 0,005 ct.

Prstan na sliki je narejen v belem zlatu, vstavljenih ima 15 diamantov – briljantov z pave vstavitvijo in ga lahko naredimo tudi v rumeni ali rose barvi zlata, kar pa ne vpliva na ceno. Prstan je čudovita dopolnitev zaročnega prstana in se lahko nosi skupaj z njim na istem prstu ali pa se ga nosi samostojno.

Prstan:

Širina 1,5 mm

Material: belo zlato 14Kt (Au 585)

Kamni: 15 kom. Diamantov – briljantov 0,005 ct G VVS

Vpišite želeno gravuro v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno.

Prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji.  Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Iz zgornjega menija izberite barvo zlata v kateri naj vam naredimo prstan

Iz zgornjega menija prosim izberite velikost na katero naj bo prstan narejen – prosimo oglejte si navodila za izmero velikosti.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pa imate kakšno dodatno zahtevo ali željo nas prosim kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

Dodatne informacije

Izberi Material

Belo zlato

Kamni

Diamant

Širina

1,5 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tanek pave – Diamanti 15 x 0,005 ct.”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI