Spraskan vzorec – poročni par

Spraskan vzorec – poročni par

860.00

Cena je za poročni par – oba prstana

Poročni prstani so narejeni v kombinaciji belega in rumenega zlata. Rumen rob je v sijaj končni obdelavi, belo zlato pa ima leden mat končno obdelavo. Odlični za kombiniranje z ostalim nakitom.

Prstan lahko naredimo v različnih širinah, vstavimo drugačen kamen, drugačno površinsko obdelavo in izberite drugačno barvo ali kombinacijo zlata. Če bi želeli spremeniti prstan nam prosim pišite povpraševanje v spodnji obrazec.

Moški prstan:

  • Širina: 4 mm
  • material: belo in rumeno zlato Au 585(14Kt)

Ženski prstan:

  • Širina: 4 mm
  • material: belo in rumeno zlato Au 585(14Kt)
besedilo, ki ga želite gravirati
besedilo, ki ga želite gravirati
To je najnižja cena v zadnjih 30 dneh.

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Spraskan vzorec – poročni par

Poročni prstani so narejeni v kombinaciji belega in rumenega zlata. Rumen rob je v sijaj končni obdelavi, belo zlato pa ima leden mat končno obdelavo. Preprosti poročni prstani, a vendar zanimivi in drugačni. Odlični za kombiniranje z ostalim nakitom. Profil na zunanji strani je raven, vendar so robovi sicer videti ravni, so pa tako polirani, da so nemoteči.

Moški prstan:

Širina: 4 mm

material: belo zlato 14Kt (Au 585) in rumeno zlato 14 Kt (Au 585)

Ženski prstan:

Širina: 4 mm

Material: belo zlato 14Kt (Au 585) in rumeno zlato 14 Kt (Au 585)

Vpišite želeno gravuro za ženski in moški prstan v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno.

Prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji.  Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Iz zgornjega menija prosim izberite velikost  za ženski in za moški prstan – prosimo oglejte si navodila za izmero velikosti.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pa imate kakšno dodatno zahtevo ali željo nas prosim kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

 

 

Dodatne informacije

Izberi Material

Kombinirano zlato

Kamni

Brez kamna

Širina

4 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Spraskan vzorec – poročni par”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI