Dostava

Naše pakete dostavlja dostavna služba DPD. Cena odpošiljanja in dostave znotraj Slovenije znaša 4,50 €. Pri naročilu nad 150,00 € je dostava brezplačna. Po predhodnem dogovoru lahko izdelke prevzamete osebno na našem fizičnem naslovu: Zlatarski atelje Kodre, Tavčarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana. Za dostavo v tujino nas prosim kontaktirajte.

O višini stroškov dostave je kupec seznanjen v povzetku naročila, še pred potrditvijo oddaje naročila z obveznostjo plačila, in sicer z ločenim prikazom zneska teh stroškov. Stroški dostave so prikazani tako na naročilu, kot tudi na računu za izdano blago in jih kupec poravna skupaj z zneskom naročila. Strošek dostave je del končne cene celotnega naročila.

Kupec je odgovoren, da preveri stanje izdelkov takoj po prevzemu. Če je paket kakorkoli poškodovan, z vidnimi znaki odpiranja in če v notranjosti ni naročenih izdelkov, ali so ti poškodovani, naj od dostavljavca nemudoma zahteva sestavo zapisnika. O situaciji pa naj takoj obvesti Zlatarski atelje Kodre, da skupaj rešimo nastalo situacijo.