Popravila nakita

Nudimo vam hitra in kakovostna popravila vseh vrst nakita, ne glede na to kje ste ga kupili. Poskrbimo za krajšanje in popravila Pandora zapestnic ter ostalih njihovih izdelkov, lotanje prstanov, verižic, zapestnic, povečave ali pomanjšave prstanov, vstavljanje izpadlih ali manjkajočih kamnov in nizanje bisernih ali drugih ogrlic. Prav tako lahko očistimo vaš nakit, izdelamo nov uhan, če ste enega izgubili, obnovimo star nakit (novo okovje kamna, nov obroč prstana, nove zanke…), ali pa ga predelamo po vaših željah. Poškodovan kos prinesite v naš atelje ali ga pošljite po pošti in poskrbeli bomo, da bo videti kot nov.

Spreminjanje velikosti

Ste se zmotili ali napačno izmerili velikost prstana, ki ste ga kupili v našem ateljeju ali spletni trgovini? Ni težav, prstan vam brezplačno povečamo ali pomanjšamo na pravo velikost. Ste se zmotili pri dolžini verižice? Tudi to vam skrajšamo ali podaljšamo na pravo dolžino.

Brezplačno graviranje

Za ves nakit, kupljen v Zlatarskem ateljeju Kodre, vam nudimo brezplačno graviranje. Če se ne morete takoj odločiti kaj bi gravirali, se lahko oglasite tudi kasneje in vaš nakit bomo personalizirali naknadno.

Doživljenjsko vzdrževanje in garancija

Za poročne in zaročne prstane nudimo brezplačno vzdrževanje, ki se opravi najmanj enkrat  letno. Vzdrževanje vključuje poliranje, matiranje in kontrolo vstavitve kamnov. Če so prstani redno vzdrževani se tudi garancija obnavlja.

Cenik popravil

Čiščenje / poliranje7,00 €/kos
Vstavljanje kamnaod 15,00 €
Lepljenje6,00 €/kos
Vozlanje ogrlic1,30 €/vozel
Nizanje ogrlicod 20,00 €
Prebadanje ušes10,00 €/kos
Graviranje2,00 €/črko
Delovna ura55,00 €
SrebroZlato
Lotanje12,00 €15,00 €
Pomanjšava prstana15,00 €20,00
Povečava prstana do 2 številki18,00 €20,00 €
Povečava prstana nad 2 številki20,00 €30,00 €
Nov obroček12,00 €20,00 €
Vsa ostala individualna dela, dodelave, predelave, rekonstrukcije nakita ipd. po dogovoru.