Stranski juvel in sredinski utor – poročni par

Stranski juvel in sredinski utor – poročni par

1,235.00

Cena je za poročni par – oba prstana

Poročni prstani narejeni iz belega zlata. Oba prstana sta širine 4 mm v ženskem prstanu so vgrajeni diamanti – briljanti 15×0,01ct.

Prstan lahko naredimo v različnih širinah, vstavimo drugačen kamen, drugačno površinsko obdelavo in izberite drugačno barvo ali kombinacijo zlata. Če bi želeli spremeniti prstan nam prosim pišite povpraševanje v spodnji obrazec.

Moški prstan:

  • Širina: 4 mm
  • Material: belo zlato Au 585(14Kt)

Ženski prstan:

  • Širina: 4 mm
  • Kamni: 15 x 0,01 ct. G, VVS – diamant-briljant
  • Material: belo zlato Au 585(14Kt)
besedilo, ki ga želite gravirati
besedilo, ki ga želite gravirati
To je najnižja cena v zadnjih 30 dneh.

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Stranski juvel in sredinski utor – poročni par

Prava kombinacija, ženski prstan ima svetlečo črto iz diamantov, moški prstan pa ima mat črto. Ta model lahko naredimo v različnih širinah in različnih barvah zlata, v ženski prstan pa lahko vgradimo večje ali pa manjše število kamnov, vse je odvisno od tega kaj vam pristoji na roki in kakšne so vaše želje.

Vpišite želeno gravuro v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno.

Moški prstan;

Širina 4 mm

Material: belo zlato 14 Kt (Au 585)

Ženski prstan:

Širina: 4 mm

Material: belo zlato 14 Kt (Au 585)

Kamni: 15 x briljanti – diamanti velikosti 0,01 ct G VVS

Prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji.  Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Iz zgornjega menija prosim izberite velikosti za moški in ženski prstan na katero naj bo prstan narejen – prosimo oglejte si navodila za izmero velikosti.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pa imate kakšno dodatno zahtevo ali željo nas prosim kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

Dodatne informacije

Izberi Material

Belo zlato

Kamni

Diamant

Širina

4 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stranski juvel in sredinski utor – poročni par”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI