Nakit po naročilu

Poleg izdelkov, ki se nahajajo na naši spletni strani ali v našem ateljeju, izdelujemo tudi nakit po naročilu. Potrudimo se uresničiti prav vsako željo. K nam lahko pridete že z izdelano idejo, sliko, lahko pa za navdih pobrskate med našimi že izdelanimi skicami in zbranimi slikami. Glede na vaše želje, vam lahko pripravimo tudi idejne skice prav za vas. Ste v dar ali na potovanju dobili kak poldrag ali drag kamen? V našem ateljeju vam izdelamo nakit iz srebra ali zlata po vaši želji in vstavimo vaše kamne.

Predelava nakita

Imate doma nakit, ki izhaja iz dediščine, vam veliko pomeni, pa ga ne nosite zato, ker imate popolnoma drugačen stil? Oglasite se v našem ateljeju in to dediščino bomo glede na vaše želje predelali v obliko, ki vam je blizu. Tako bodo dedovane stvari na novo zasijale, namesto, da bi obležale v predalu ali sefu.

Poročni prstani

Poročni prstani predstavljajo simbol večne ljubezni. Zaokroženost prstana predstavlja večno ljubezen in nenehno obnavlja zaobljubo zakona. V Zlatarskem ateljeju Kodre bodoči par izbira med našimi že izdelanimi vzorci, slikami, poročne prstane lahko skiciramo skupaj ali pa mladoporočenca prineseta svojo sliko, risbo, skico, … Na željo, za lažjo predstavo, naredimo tudi vzorčni par prstanov brez vseh obvez. Prav vsako željo uresničimo, saj je poročni prstan najpomembnejši kos nakita, ki ga bomo nosili 50, 60 ali celo več let in nas bo celo življenje spominjal na tisti čarobni dan. Prav zaradi tega morajo biti poročni prstani kvalitetno izdelani in vsebovati veliko materiala, da bodo vsa ta leta nenehnega nošenja tudi zdržali. Vse poročne prstane izdelamo ročno, saj le taka izdelava ustreza visokim normativom kvalitete in izdelave, ki smo si jo postavili že daljnega leta 1928.

Ponudbo naših poročnih prstanov, si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnji projekti