Diagonala sijaj in mat – Diamant 0,01 ct. 2 x 0,005 ct.

Diagonala sijaj in mat – Diamant 0,01 ct. 2 x 0,005 ct.

533.00

Sijajna črta razmejuje mat in sijajno končno obdelavo.  Prstan krasijo trije diamanti – briljanti.

Prstan lahko naredimo v različnih širinah, vstavimo drugačen kamen, drugačno površinsko obdelavo in izberite drugačno barvo ali kombinacijo zlata. Če bi želeli spremeniti prstan nam prosim pišite povpraševanje v spodnji obrazec.

Širina 4 mm

Kamni:  2 x 0,005ct in 1 x 0,01ct GVVS diamanti – briljanti

Material: rumeno zlato Au 585(14Kt)

 

besedilo, ki ga želite gravirati
To je najnižja cena v zadnjih 30 dneh.

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Diagonala sijaj in mat – Diamant 0,01 ct. 2 x 0,005 ct.

Prstan na sliki je narejen v širini 4 mm, sijajna črta razmejuje mat in sijajno končno obdelavo.  Prstan krasijo trije diamanti – briljanti in ga lahko naredimo v različnih širinah in tudi v drugi barvi zlata, vse je odvisno od tega kaj vam pristaja na roki in kakšne so vaše želje.  Prosimo, da iz zgornjega menija izberete širino prstana in barvo zlata.

Prstan:

Širina 4 mm

Material: rumeno zlato 14 Kt (Au 585)

Kamni: diamanti – briljanti 2 kom. 0,005ct in 1 kom. 0,01ct GVVS

Vpišite želeno gravuro v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno.

Prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji.  Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Iz zgornjega menija prosim izberite velikost na katero naj bo prstan narejen – prosimo oglejte si navodila za izmero velikosti.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pa imate kakšno dodatno zahtevo ali željo nas prosim kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

Dodatne informacije

Širina

4 mm

Izberi Material

Rumeno zlato

Kamni

Diamant

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Diagonala sijaj in mat – Diamant 0,01 ct. 2 x 0,005 ct.”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI