Peščene sipine – poročni par

Peščene sipine – poročni par

792.00

Cena je za poročni par – oba prstana

Poročni prstani so narejeni v belem zlatu, naključno valovita oblika in posebna obdelava površine daje občutek, kot da je veter nanesel pesek na sipino.

Prstan lahko naredimo v različnih širinah, vstavimo drugačen kamen, drugačno površinsko obdelavo in izberite drugačno barvo ali kombinacijo zlata. Če bi želeli spremeniti prstan nam prosim pišite povpraševanje v spodnji obrazec.

Moški prstan:

  • širina: 4 mm
  • material: belo zlato Au 585(14kT)

Ženski prstan:

  • širina: 3 mm
  • Material: belo zlato Au 585(14Kt)
besedilo, ki ga želite gravirati
besedilo, ki ga želite gravirati
To je najnižja cena v zadnjih 30 dneh.

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Peščene sipine – poročni par

Poročni prstani so narejeni v belem zlatu, naključno valovita oblika in posebna obdelava površine daje občutek, kot da je veter nanesel pesek na sipino. Prstane lahko naredimo tudi v rumenem ali rose zlatu, kar pa ne vpliva na ceno. Iz zgornjega menija prosim izberite barvo zlata.

Moški prstan:

širina: 4 mm

material: belo zlato 14Kt (Au 585)

Ženski prstan:

širina: 3 mm

Material: belo zlato 14Kt (Au 585)

 

Vpišite želeno gravuro za ženski in moški prstan v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno.

Prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji.  Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Iz zgornjega menija prosim izberite velikost  za ženski in za moški prstan – prosimo oglejte si navodila za izmero velikosti.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pa imate kakšno dodatno zahtevo ali željo nas prosim kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

 

Dodatne informacije

Izberi Material

Belo zlato

Kamni

Brez kamna

Širina

3 mm, 4 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Peščene sipine – poročni par”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI