Fasetiran z diamantom – poročni par

Fasetiran z diamantom – poročni par

605.00

Cena je za poročni par – oba prstana

Ta par poročnih prstanov ima izredno zanimivo končno obdelavo. Na površini so narejene male ploskve – fasete, tako, da je lesk in odboj svetlobe res poseben.

Prstan lahko naredimo v različnih širinah, vstavimo drugačen kamen, drugačno površinsko obdelavo in izberite drugačno barvo ali kombinacijo zlata. Če bi želeli spremeniti prstan nam prosim pišite povpraševanje v spodnji obrazec.

Moški prstan:

  • Širina: 3 mm
  • Material: belo zlato Au 585(14K)

Ženski prstan:

  • Širina: 3 mm
  • Kamni: 0,01ct G VVS – diamant – briljant
  • Material: belo zlato Au 585(14Kt)
besedilo, ki ga želite gravirati
besedilo, ki ga želite gravirati
To je najnižja cena v zadnjih 30 dneh.

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Fasetiran z diamantom – poročni par

Ta par poročnih prstanov ima izredno zanimivo končno obdelavo. Na površini so narejene male ploskve – fasete, tako, da je lesk in odboj svetlobe res poseben. V ženski prstan je vgrajen diamant – briljant, ki še poudari lesket. Prstana lahko naredimo tudi v rumeni ali rose barvi zlata, kar pa ne vpliva na ceno. Iz zgornjega menija prosim izberite barvo zlata.

Moški prstan:

Širina: 3 mm

Material: zlato 14Kt (Au 585)

Ženski prstan:

Širina: 3 mm

Material: zlato 14Kt (Au 585)

Kamni: briljant- diamant 0,01ct G VVS

Vpišite želeno gravuro za ženski in moški prstan v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno.

Prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji.  Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Iz zgornjega menija prosim izberite velikost  za ženski in za moški prstan – prosimo oglejte si navodila za izmero velikosti.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pa imate kakšno dodatno zahtevo ali željo nas prosim kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

 

 

Dodatne informacije

Izberi Material

Belo zlato

Kamni

Diamant

Širina

3 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Fasetiran z diamantom – poročni par”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI