Dvobarvna diagonala – poročni par

Dvobarvna diagonala – poročni par

1,120.00

Cena je za poročni par – oba prstana

Poročni prstani so izdelani iz bele in rumen barve zlata, ki se stikata skupaj na sijajni diagonali. Za prelep dodatek poskrbijo diamanti – briljanti, ki poskrbijo za ženstvenost ženskega prstana.

Prstan lahko naredimo v različnih širinah, vstavimo drugačen kamen, drugačno površinsko obdelavo in izberite drugačno barvo ali kombinacijo zlata. Če bi želeli spremeniti prstan nam prosim pišite povpraševanje v spodnji obrazec.

Moški prstan:

  • Širina: 4 mm
  • Material: rumeno in belo zlato Au 585(14Kt)

Ženski prstan:

  • Širina: 4 mm
  • Kamni: 7 x 0,01ct G VVS diamant – briljant
  • Material: rumeno in belo zlato Au 585(14Kt)
besedilo, ki ga želite gravirati
besedilo, ki ga želite gravirati
To je najnižja cena v zadnjih 30 dneh.

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Dvobarvna diagonala – poročni par

Poročni prstani kombinirani iz rumenega zlata in belega zlata, prstani so širine 4 mm, v ženski so  vgrajenimi diamanti – briljanti velikosti 0,01ct. Dve barvi zlata sta skupaj lotani, nič ni barvano.  Prstane lahko naredimo tudi v drugačni barvni kombinaciji, kar ne vpliva na ceno.  Preko kontaktnega obrazca nam prosim sporočite željeno barvno kombinacijo.

Moški prstan: 4 mm

Ženski prstan: 4 mm

Kamni: diamanti – briljanti  7 x 0,01ct G VVS

Vpišite želeno gravuro za ženski in moški prstan v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno.

Prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji.  Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Iz zgornjega menija prosim izberite velikost  za ženski in za moški prstan – prosimo oglejte si navodila za izmero velikosti.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pa imate kakšno dodatno zahtevo ali željo nas prosim kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

Dodatne informacije

Izberi Material

Kombinirano zlato

Kamni

Diamant

Širina

4 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dvobarvna diagonala – poročni par”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI