Juvel z diamanti in rahlo zaobljen – poročni par

Juvel z diamanti in rahlo zaobljen – poročni par

1,025.00

Cena je za poročni par – oba prstana

Par poročnih prstanov, zaobljenih, oba sta širine 3 mm, izdelanih v rumenem zlatu. V ženskem prstanu je v juvel načinu vstavljenih 15 kom. diamantov – briljantov velikosti 0,01 ct.

Prstan lahko naredimo v različnih širinah, vstavimo drugačen kamen, drugačno površinsko obdelavo in izberite drugačno barvo ali kombinacijo zlata. Če bi želeli spremeniti prstan nam prosim pišite povpraševanje v spodnji obrazec.

Moški prstan:

  • širina: 3 mm
  • Material: Rumeno zlato Au 585(14Kt)

Ženski prstan:

  • širina: 3 mm
  • Kamni: 10 x 0,01 ct. GVVS diamant-briljant
  • Material: Rumeno zlato Au 585(14Kt)
besedilo, ki ga želite gravirati
besedilo, ki ga želite gravirati
To je najnižja cena v zadnjih 30 dneh.

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Juvel z diamanti in rahlo napet – poročni par

Poročni prstani so narejeni v rumenem zlatu. Prstane lahko naredimo tudi v beli ali rose barvi zlata. Cena je enaka, ne glede na barvo. Če želite drugo barvo zlata nas prosim kontaktirajte. V ženskem prstanu so vstavljenih 15 kom. diamantov – briljantov velikosti 0,01 ct. Ženski prstan lahko naredimo tudi z večjim ali pa manjšim številom diamantov prosimo, kontaktirajte na za ceno.

Moški prstan širina 3 mm

Ženski prstan širina 3 mm

Kamni: briljanti – diamanti 10 kom. 0,01 ct

Vpišite želeno gravuro za ženski in moški prstan v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno.

Prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji.  Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Iz zgornjega menija prosim izberite velikost  za ženski in za moški prstan – prosimo oglejte si navodila za izmero velikosti.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pa imate kakšno dodatno zahtevo ali željo nas prosim kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

 

Dodatne informacije

Izberi Material

Rumeno zlato

Kamni

Diamant

Širina

3 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Juvel z diamanti in rahlo zaobljen – poročni par”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI