MiniKo obesek za okrogle zapestnice

MiniKo obesek za okrogle zapestnice

59.00

MiniKo obesek za zapestnico je super način, da za vedno ohranite spomin na rojstvo vašega zakladka, njegove male rokice in nogice ali pa na najljubšo risbico. Z njim boste prav gotovo razveselili vse mamice, babice, prijateljice, tete, …

Naložite datoteko, ki jo želite imeti na izdelku.
Remove
To je najnižja cena v zadnjih 30 dneh.

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Personaliziran obesek za zapestnico

MiniKo personaliziran obesek za zapestnico je super način, da za vedno ohranite spomin na rojstvo vašega zakladka, njegove male rokice in nogice ali pa na najljubšo risbico.

Premer obeska je 1,5 cm. Zanko obeska lahko prilagodimo katerikoli vaši zapestnici, le napišite nam v opombo za kakšno zapestnico gre (npr. Pandora) oz. izmerite najširši del vaše zapestnice (ponavadi je to sponka).

Za izdelavo MiniKo obeska potrebujemo le fotografijo izbranega motiva, ki jo naložite v razdelek preden obesek dodate v košarico in naše čaranje se lahko prične. V kolikor bi na obesku želeli imeti besedilo ali rojstne podatke nam jih napišite v kontaktni obrazec zgoraj. Možna je gravura na obe strani obeska, kar ne spremeni cene.

V roku treh dni po oddaji naročila boste na e-mail prejeli primer gravure. Po potrditvi primera bomo potrebovali še 5-7 dni za izdelavo. Če bi obesek potrebovali prej, nam prosimo pišite preko kontaktnega obrazca zgoraj.

Dodatne informacije

Material

Srebro (Ag 925)

Velikost

1,5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MiniKo obesek za okrogle zapestnice”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI