MiniKo zapestnica srček

MiniKo zapestnica srček

60.00

MiniKo personalizirana zapestnica Srček za vse nežne mamice, babice, sestre in ostale oboževalke minijev. Naj vas za vedno spremlja spomin na dan, ko ste prvič zaslišali srček vašega dojenčka, naj vam vsak dan nariše nasmeh prvi mami portret ali kakšen drug poseben spomin.

Naložite datoteko, ki jo želite imeti na izdelku.
Remove
To je najnižja cena v zadnjih 30 dneh.

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Zapestnica srček

Personalizirana MiniKo zapestnica Srček za vse nežne mamice, babice, sestre in ostale oboževalke minijev. Naj vas za vedno spremlja spomin na dan, ko ste prvič zaslišali srček vašega dojenčka, naj vam vsak dan nariše nasmeh prvi mami portret ali kakšen drug poseben spomin.

Za izdelavo zapestnice potrebujemo le fotografijo željenega motiva, ki jo naložite v razdelek preden dodate zapestnico v košarico in naše čaranje se lahko prične. Lahko se odločite tudi za gravuro odtisov rokic, nogic ali pasjih tačk ter napisa po želji. Možna je gravura na obe strani srčka, kar ne spremeni cene.

V roku treh dni po oddaji naročila boste na e-mail prejeli primer gravure. Po potrditvi primera bomo potrebovali še 5-7 dni za izdelavo. Če bi zapestnico potrebovali prej, nam prosimo pišite preko kontaktnega obrazca zgoraj.

Dodatne informacije

Material

Srebro 925

Velikost

2 x 1,77 cm (srček)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MiniKo zapestnica srček”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI