Nalito – poročni par

Nalito – poročni par

1,473.00

Cena je za poročni par – oba prstana

Razgibana, organsko mehka površina naključnega vzorca in rahlo matirana končna obdelava daje prstanom drugačen unikatni značaj. Naključna in nesimetrična vstavitev diamantov pa obliko še nadgradi.

Prstan lahko naredimo v različnih širinah, vstavimo drugačen kamen, drugačno površinsko obdelavo in izberite drugačno barvo ali kombinacijo zlata. Če bi želeli spremeniti prstan nam prosim pišite povpraševanje v spodnji obrazec.

Moški prstan:

  • Širina: 4 mm
  • Material: rumeno zlato  Au 585 (14Kt)

 

Ženski prstan:

  • Širina: 5 mm
  • Material: rumeno zlato Au 585 (14Kt)
  • Kamni: 13 x 0,005 ct G VVS diamant – briljant
besedilo, ki ga želite gravirati
besedilo, ki ga želite gravirati
To je najnižja cena v zadnjih 30 dneh.

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Nalito – poročni par

Moški prstan je kvadratne oblike in je širok 4 mm, ženski prstan pa je širok 5 mm in ima vgrajenih 13 kom. diamantov – briljantni brus velikosti 0,005 ct. Razgibana, organsko mehka površina naključnega vzorca in rahlo matirana končna obdelava daje prstanom drugačen unikatni značaj. Naključna in nesimetrična vstavitev diamantov pa obliko še nadgradi. Tak model poročnih prstanov se lahko naredi v širši ali pa ožji različici in v drugačni barvi zlata.

 

Moški prstan

Širina 4 mm

Material: rumeno zlato  Au 585 (14Kt)

Ženski prstan

Širina: 5 mm

Material: rumeno zlato Au 585 (14Kt)

Kamni: briljanti – diamanti 13 x 0,005 ct G VVS

Vpišite želeno gravuro za ženski in moški prstan v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno. Seveda se lahko prstani naredijo tudi v drugi barvni kombinaciji ali pa širini. Prosimo kontaktirajte nas.

Prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji.  Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Iz zgornjega menija prosim izberite velikost  za ženski in za moški prstan – prosimo oglejte si navodila za izmero velikosti.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pa imate kakšno dodatno zahtevo ali željo nas prosim kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

 

Dodatne informacije

Izberi Material

Rumeno zlato

Kamni

Diamant

Širina

4 mm, 5 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nalito – poročni par”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI