Globoka vijuga

Globoka vijuga

473.00

Ta poročni prstan je narejen v kombinaciji belega in rose zlata. Po vrhu je belo zlato in ima nivojsko nižjo in neenakomerno vijugo iz rose zlata.

Prstan lahko naredimo v različnih širinah, vstavimo drugačen kamen, drugačno površinsko obdelavo in izberite drugačno barvo ali kombinacijo zlata. Če bi želeli spremeniti prstan nam prosim pišite povpraševanje v spodnji obrazec.

Širina: 4mm

Material: belo in rose zlato Au 585 (14 Kt)

 

besedilo, ki ga želite gravirati
To je najnižja cena v zadnjih 30 dneh.

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Globoka vijuga

Poročni prstan je narejen v belem in rose zlatu. Po vrhu je belo zlato in ima nivojsko nižjo in neenakomerno vijugo iz rose zlata. Prstan je rahlo zaobljen tako na notranji strani kot zunanji.

Prstan na sliki je narejen v širini 4 mm, lahko pa je narejen tudi v drugi širini.

Iz zgornjega menija izberite širino v kateri naj bo prstan narejen.

Material: belo in rose zlato Au 585 (14 Kt)

Vpišite želeno gravuro v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno.

Vsi naši poročni prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji. Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pa imate kakšno dodatno zahtevo ali željo nas prosim kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

 

Dodatne informacije

Širina

4 mm

Izberi Material

Kombinirano zlato

Kamni

Brez kamna

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Globoka vijuga”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI