Ženski poročni prstan - rdeče beli val

Ženski poročni prstan - rdeče beli val

527.00770.00

Belo in rose zlato valovi okoli prstana, na gornjem delu pa se svetijo diamanti -briljanti.

besedilo, ki ga želite gravirati

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Prstan na sliki je širok 4 mm, izdelan je iz belega in rose zlata in ima vgrajenih 5 diamantov – briljantov velikosti 0,005 ct in 0,01 ct. Belo in rose zlato valovi okoli prstana, na gornjem delu pa se svetijo briljanti. Prstan se lahko naredi v širini 4, 5 ali 6 mm.

Vpišite želeno gravuro v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno.

Prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji.  Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Iz zgornjega menija prosim izberite velikost na katero naj bo prstan narejen – prosimo oglejte si navodila za izmero velikosti.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pa imate kakšno dodatno zahtevo ali željo nas prosim kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

 

Dodatne informacije

Material

Kombinirano zlato

Kamni

Brilijant

Širina

4 mm, 5 mm, 6 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ženski poročni prstan – rdeče beli val”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja