Ženski poročni prstan - zasukan briljant

Ženski poročni prstan - zasukan briljant

570.00840.00

Poročni prstan je narejen v belem zlatu v mati in sijaj kombinaciji. Je zasukan (tako imenovani mobius ring). Čudovit, malo drugačen prstan, za bleščeč dodatek pa poskrbi prelep diamant.

besedilo, ki ga želite gravirati

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Ženski poročni prstan – zasukan briljant

Prstan na sliki je širok 4 mm, naredi se lahko v različici 5 mm ali 6 mm. Barva zlata je lahko bela, tako kot na sliki ali rumena oziroma rose barva. Prstanu daje šarm zasuk v katerega je vstavljen

prstan:

širina: 4 mm

material: belo zlato 14Kt (Au 585)

kamni: diamant – briljant velikosti 0,05ct G VVS

Vpišite želeno gravuro za ženski in moški prstan v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno.

Prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji.  Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Iz zgornjega menija izberite barvo zlata v kateri naj bo prstan narejen.

Iz zgornjega menija prosim izberite velikost  za ženski in za moški prstan – prosimo oglejte si navodila za izmero velikosti.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

 

Dodatne informacije

Širina

4 mm, 5 mm, 6 mm

Material

Belo zlato, Rumeno zlato, Rose zlato

Kamni

Brilijant

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ženski poročni prstan – zasukan briljant”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja