Poročni par – rose diagonalna črta

Poročni par – rose diagonalna črta

1,300.00

Poročni prstani so narejeni v belem zlatu, drugačnost jim doda elegantna črta iz rose zlata, ženski prstan pa krasi 5 sijočih diamantov – briljantov. Prstan je v večini matiran, sijoča robova ob strani in sijajna rose diagonala pa mu poudarijo unikatnost.

besedilo, ki ga želite gravirati
besedilo, ki ga želite gravirati

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Poročni par – rose diagonalna črta

Poročni prstani na sliki so narejeni v belem 14Kt (Au 585) zlatu z diagonalno črto iz rose 14Kt (Au 585) zlata. Dve barvi zlata sta skupaj lotani. Nič ni barvano.

Moški prstan širina 5 mm

Ženski prstan širina 5 mm

Kamni: diamanti – briljanti 2 kom. 0,005 ct, 2 kom. 0,01 ct in 1 kom. 0,03 ct, vsi barva G, kvaliteta VVS

Vpišite želeno gravuro za ženski in moški prstan v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno.

Prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji.  Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Iz zgornjega menija prosim izberite velikost  za ženski in za moški prstan – prosimo oglejte si navodila za izmero velikosti.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pa imate kakšno dodatno zahtevo ali željo nas prosim kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

Dodatne informacije

Material

Belo zlato, Rumeno zlato, Rose zlato

Kamni

Brilijant

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Poročni par – rose diagonalna črta”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja