Poročni prstani par – klasični z briljanti

Poročni prstani par – klasični z briljanti

740.00

Prstani, ki predstavljajo preprosto eleganco. Moški prstan je širok 2,5 mm, ženski 2 mm v katerem se blešči 14 diamantov – briljantov.

besedilo, ki ga želite gravirati
besedilo, ki ga želite gravirati

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Poročni prstani par – klasični z briljanti

Prstani, ki predstavljajo preprosto eleganco. Prstani na sliki so v belem zlatu, lahko pa jih naredimo tudi v rumenem ali rose zlatu, kar ne vpliva na ceno. Iz zgornjega menija izberite barvo zlata.

Moški prstan

širina: 2,5 mm

Material: belo zlato 14Kt (Au 585)

Ženski prstan

Širina: 2 mm

Material: belo zlato 14Kt (Au 585)

Kamni: diamanti – briljanti 14 kom. velikost 0,01ct G VVS

Vpišite želeno gravuro za ženski in moški prstan v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno.

Prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji.  Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Iz zgornjega menija prosim izberite velikost  za ženski in za moški prstan – prosimo oglejte si navodila za izmero velikosti.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pa imate kakšno dodatno zahtevo ali željo nas prosim kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

 

Dodatne informacije

Material

Belo zlato, Rumeno zlato, Rose zlato

Kamni

Brilijant

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Poročni prstani par – klasični z briljanti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja