Moški poročni prstan – sredinska črta

Moški poročni prstan – sredinska črta

450.00690.00

Prstan na sliki je narejen v širini 4 mm, z sredinskim mat utorom.  Prstan lahko naredimo v različnih širinah in tudi v drugi barvi zlata.

besedilo, ki ga želite gravirati

Pošlji povpraševanje

Vam je všeč izdelek, vendar ga želite prilagoditi po svojih željah? Na primer spremeniti širino prstana, dodati/zamenjati kamen, ali pa je izdelek osnova za nakit po naročilu. Pošljite nam povpraševanje in skupaj najdemo pravo rešitev za vas.

Opis

Moški poročni prstan – sredinska črta

Prstan na sliki je narejen v širini 4 mm, z sredinskim mat utorom.  Prstan lahko naredimo v različnih širinah in tudi v drugi barvi zlata, vse je odvisno od tega kaj vam pristaja na roki in kakšne so vaše želje.  Prosimo, da iz zgornjega menija izberete širino prstana in barvo zlata.

Prstan:

Širina 4 mm

Material: belo zlato 14 Kt (Au 585)

Vpišite želeno gravuro v gornji meni. Graviranje je seveda brezplačno.

Prstani so ročno izdelani, s čimer zagotavljamo najvišjo kvaliteto izdelave. Pri prstanih, ki so kombinirani v dveh ali treh barvah zlata je način izdelave tak, da so barve zlata med seboj skupaj lotane, nič ni barvano, tako, da bodo prstani skozi leta nošenja ostali v enaki barvni kombinaciji.  Poudarjamo tudi, da so vsi naši poročni prstani na notranji strani zaobljeni in so izredno udobni za nošenje.

Iz zgornjega menija prosim izberite velikost na katero naj bo prstan narejen – prosimo oglejte si navodila za izmero velikosti.

Za vse naše poročne prstane zagotavljamo vsakoletno brezplačno vzdrževanje, kot je matiranje, poliranje kontrola kamnov.

Za vse naše poročne prstane prejmete certifikat in garancijo.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pa imate kakšno dodatno zahtevo ali željo nas prosim kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

Dodatne informacije

Širina

4 mm, 5 mm, 6 mm

Material

Belo zlato, Rumeno zlato, Rose zlato

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Moški poročni prstan – sredinska črta”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja