Poročni prstani izdelani po naročilu

❤️ Vajina poročna prstana❤️ vam izdelamo po naročilu in uresničimo prav vse želje. Želita različni širini, vama je všeč drugačna barvna kombinacija, si želita klasične poročne prstane ali modne, posebne oblike ali drugačno površinsko obdelavo, nalite, kovane……. Pridite v naš atelje na Tavčarjevi ulici 4 v Ljubljani in skupaj bomo skreirali vajina prstana ali pa bosta izbrala med številnimi že narejenimi modeli. www.zlatarstvokodre.si .

delovni čas

V Zlatarskem ateljeju Kodre smo vam na voljo za osebni prevzem in svetovanje od ponedeljka do petka med 9. in 15. uro. Če pa bi želeli urediti stvari izven tega urnika vas prosim, da pokličete 041/969-285 in se dogovorimo za termin, ki vam ustreza. Tak urnik bomo imeli do konca lockdown-a št. 3. Za vse informacije smo vam na razpolago na zgornji telefonski številki in na vseh drugih spletnih kanalih. www.zlatarstvokodre.si😃

Poročni prstani

❤️10 % popust ob naročilu zlatih poročnih prstanov❤️ in diamantnih zaročnih prstanov❤️
Popust velja za vsa naročila sprejeta do vključno 31.03.2021
Vajina poročna prstana vam izdelamo po naročilu in uresničimo prav vse želje. Želita različni širini, vama je všeč drugačna barvna kombinacija, si želita klasične poročne prstane ali modne, posebne oblike ali drugačno površinsko obdelavo, nalite, kovane…….
Oglasite se v našem ateljeju na Tavčarjevi ulici 4 v Ljubljani.