ZAROČNI PRSTANI

Zaročni prstani v Zlatarstvu Kodre so prav tako kot ves ostali nakit skrbno, ročno izdelani iz dragocenih materialov. Zaročni prstan predstavlja prvi korak na poti k zavezi zvestobe in obljube. Običajno so zaročni prstani izdelani iz zlata, belega, rumenega ali rdečega, lahko tudi iz platine.
Običajno ima zaročni prstan vgrajen 1 kamen, ki je običajno diamant, največkrat pa se uporabi briljantni način brusa, tako da mu rečemo kar briljant. Zaročne prstane izdelamo po naročilu in se prilagodimo vašim željam. Izbirate lahko med našimi že narejenimi modeli ali pa pridete s svojo idejo.
Cena zaročnih prstanov je zelo različna, začne pa se za zaročni prstan v belem zlatu z vgrajenim briljantom pri cca. 200,00 EUR. Briljanti, ki jih uporabljamo so vedno odlične kakovosti in barve. Vedno dobite certifikat, ki potrjuje čistino in kvaliteto materiala in kamna. Pri večjih diamantih poleg našega certifikata vedno priložen tudi mednarodni IGI ali HRD certifikat. Poleg briljantov se za zaročni prstan uporabljajo tudi Safirji, Rubini, Smaragdi, lahko pa se vgradi tudi rojstni kamen vaše izvoljenke ali pa kak drug kamen, ki si ga vaša izvoljenka želi.

Facebook

Sledite in spremljajte novice na Facebooku.

More Info

DesignerJewelryKodre

Želite kupiti unikatni nakit kar preko spleta? Oglejte si našo ponudbo na spletni trgovini Etsy

More Info

MayaMoments

Potrebujete nakit za dekle, mami, soprogo, rojstvo, poroko… Tukaj si lahko ogledate in kupite nakit modern nakit v katrega se napiše vaše začetnice, misli, datumi, sporočila…

More Info

MiniKo

MiniKo poskrbi, da otroška domišljija oživi! Unikaten nakit, ki ga ustvarijo vaši otroci.

More Info