BELO ZLATO

Poročni prstani, belo zlato, Zlatarstvo Kodre, so izdelani ročno in po naročilu za vsak par. Izbirate lahko med našimi že izdelanimi modeli poročnih prstanov ali pa skupaj skreiramo vaš sanjski poročni prstan. Poročni prstani so lahko izdelani tudi po vaši predlogi, skici, sliki… Širino in obliko prstana prilagodimo glede na to kaj vam pristoji na roki in seveda vašim željam. Vsi naši poročni prstani so zaobljeni na notranji strani, tako da so izredno udobni pri nošenju.
Poročni prstani so ročno kovani, zato je material izredno trd, s tem pa se zmanjša možnost prehitre obrabe površine, belo zlato pa je belo in ne potrebuje rodiniranja. Za vse poročne prstane narejene v Zlatarstvu Kodre opravljamo brezplačno bodoče vzdrževanje – čiščenje, poliranje, matiranje, kontrola kamnov..- kadarkoli in kolikokrat boste želeli. Seveda pa prejmete tudi garancijo in certifikat.


Facebook

Sledite in spremljajte novice na Facebooku.

More Info

DesignerJewelryKodre

Želite kupiti unikatni nakit kar preko spleta? Oglejte si našo ponudbo na spletni trgovini Etsy

More Info

MayaMoments

Potrebujete nakit za dekle, mami, soprogo, rojstvo, poroko… Tukaj si lahko ogledate in kupite nakit modern nakit v katrega se napiše vaše začetnice, misli, datumi, sporočila…

More Info

MiniKo

MiniKo poskrbi, da otroška domišljija oživi! Unikaten nakit, ki ga ustvarijo vaši otroci.

More Info