Poročni Prstani

Poročni prstani predstavljajo simbol večne ljubezni. Zaokroženost prstana predstavlja večno ljubezen in nenehno obnavlja zaobljubo zakona. V Zlatarstvu Kodre bodoči par izbira poročne prstane med našimi že izdelanimi vzorci, slikami,skicami ali skupaj skiciramo poročne prstane, mladoporočenca lahko prineseta tudi svojo sliko, risbo, skico, vzorec…. Na željo naredimo tudi vzorec brez vseh obvez.
Prav vsako željo uresničimo, saj so poročni prstani najpomembnejši kos nakita, ki ga bomo nosili 50, 60 ali celo več let in nas bo celo življenje spominjal na tisti čarobni dan… Prav zaradi tega morajo biti poročni prstani kvalitetno izdelani in vsebovati veliko materiala, da bodo vsa ta leta nenehnega nošenja tudi zdržali, saj s poročnimi prstani delamo stvari, ki jih z običajnim nakitom ne počenemo, tako da je izredno pomembno da so vzdržljivi in nemoteči, predvsem pa lepi in narejeni točno za nas.
Če so poročni prstani  narejeni iz več barv zlata, morajo biti le te lotane skupaj, tako da se vzorec vidi tudi čez leta. Če bi bilo le barvano (pozlačeno) bi kaj kmalu dobili le eno barvo in o večbarvnem vzorcu ne bi bilo niti sledu. Vsi poročni prstani, ki ji izdelamo  v Zlatarstvu Kodre so izdelani ročno, saj le taka izdelava ustreza visokim normativom kvalitete in izdelave, ki smo si jo postavili že daljnega leta 1928. Za vse poročne prstane narejene v Zlatarstvu Kodre opravljamo brezplačno vzdrževanje – čiščenje, poliranje, matiranje, kontrola kamnov.. - kadarkoli in kolikokrat boste želeli. Seveda pa ob prevzemu poročnih prstanov prejmete tudi garancijo in certifikat. Poročni prstani so pakarani v lično luksuzno embalažo v kombinaciji lesa in usnja.

Facebook

Sledite in spremljajte novice na Facebooku.

More Info

DesignerJewelryKodre

Želite kupiti unikatni nakit kar preko spleta? Oglejte si našo ponudbo na spletni trgovini Etsy

More Info

MayaMoments

Potrebujete nakit za dekle, mami, soprogo, rojstvo, poroko… Tukaj si lahko ogledate in kupite nakit modern nakit v katrega se napiše vaše začetnice, misli, datumi, sporočila…

More Info

MiniKo

MiniKo poskrbi, da otroška domišljija oživi! Unikaten nakit, ki ga ustvarijo vaši otroci.

More Info